Learning & Development Specialist
 • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
 • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

Learning & Development Specialist

Display portlet menu
end portlet menu bar

Euro Accident söker en
Learning & Development Specialist

By Jeanette Bengtsson, last updated 21 aug. 2019

Vi söker dig som vill bygga upp vår interna utbildningsverksamhet. Tjänsten är operativ och strategisk och fokus på att stödja verksamheten med kompetens och insatser för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla rätt medarbete.

Vi söker nu dig som vill bygga upp vår interna utbildningsverksamhet inom Euro Accident. Tjänsten är operativ och strategisk och fokus på att stödja verksamheten med kompetens och insatser för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla rätt medarbete.

För att trivas i rollen har du tidigare erfarenhet av liknande uppdrag, är pedagogisk och är van att analysera kompetensutvecklingsbehov och skapa struktur, strategi och utbildningsprogram utifrån det.

Som person trivs du i en utvecklingsorienterad miljö med många kontaktytor och du gillar att få skapa och forma din egen tjänst i ett snabbväxande, värderingsstyrt bolag med höga ambitioner.

Tjänsten
Du ansvarar för att bygga upp och utveckla utbildningsfunktionen vilket innebär att vara både rådgivare och projektledare gentemot organisationen. Du ingår i vårt HR-team och rapporterar till HR-chef.

Dina ansvarsområden är:

 • Kartlägga och göra en analys av organisationens utbildnings- och kompetensutvecklingsbehov
 • Säkerställa och utveckla en långsiktig strategi för kompetensutveckling och karriärvägar
 • Utveckla bolagets introduktionsprocess och utbildningsprogram
 • Skapa forum för nätverkande och kompetensöverföring
 • Projektleda och implementera utbildningsbehov samt anordna utbildningsinsatser och utbildningsprogram
 • Driva digitalisering och centralisering av utbildningar samt skapa riktlinjer och processer för att hålla ihop administrationen kring våra utbildningar
 • Organisera och administrera utbildningsinsatser såsom lokalbokningar, kallelser, utvärderingar, dokumentation i stödsystem etc.
 • Systematiskt bevaka och följa upp lämplighets- och kompetenskrav enligt styrande dokument samt planera och genomföra lämplighetsprövningar och utbildningsinsatser enligt gällande riktlinjer
 • Följa upp och sammanställa utbildningskostnader och utbildningsplaner mot budget
 • Upphandling samt förvaltning av avtal med leverantörer inom utbildning
 • Upphandling och implementering av LMS (Learning Management System) samt ansvara för fortsatt förvaltning och utveckling
 • Dokumentera enligt interna och externa dokumentationskrav

 

Vi erbjuder
Här får du chansen att göra avtryck och du får stora möjlighet att påverka! Du får en unik möjlighet att bygga upp en viktig central funktion och får arbeta både strategiskt och operativt i rollen. Vi har ett starkt varumärke med stort kundfokus och god anda. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din erfarenhet
Du har erfarenhet från liknande roller eller uppdrag från Learning & Development och training. Vi värdesätter individer som gillar att jobba i team, som har ett prestigelöst förhållningssätt och som inte är rädda för att hugga i för att få saker och ting att hända.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Senast uppdaterad: 2019-08-21