som vill utvecklas hos ett nytänkande försäkringsbolag
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

som vill utvecklas hos ett nytänkande försäkringsbolag

Display portlet menu
end portlet menu bar

Euro Accident söker två skadereglerare
som vill utvecklas hos ett nytänkande försäkringsbolag

By Jeanette Bengtsson, last updated 30 aug. 2019

Vi söker två skadereglerare till vårt kontor i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär bland annat skadereglering av vår rehabiliteringsförsäkring ComeBack, Plansjuk- och Premiebefrielseförsäkring samt Efterlevandepension och Tjänstegruppliv. I handläggningen hanterar man bland annat skadeanmälningar med tillhörande medicinska handlingar såsom journaler, läkarintyg med mera. Du kommer att ha kontakt med kunder och förmedlare samt våra samarbetspartners via brev, e-post och telefon.

Som skadereglerare ska du också vara behjälplig vid frågor om villkor och handläggningsrutiner från våra olika avdelningar.

Dina kvalifikationer och egenskaper
För att trivas på vår skadeavdelning krävs det att du är självgående och drivande samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du positiv och prestigelös. Det är av stor vikt att du tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att få saker gjorda.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäkringsbranschen, skadereglering eller utredande yrken, det är meriterande men inget krav.

Datavana krävs och du har goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska då en del av våra kunder är engelsktalande.

Din anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid.

Din arbetsplats
Du är placerad på vårt kontor i Växjö.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen varje dag med kollegorna och en genuin företagskultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare

Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, eftersom vi träffar och intervjuar kandidater till tjänsterna löpande. Vi vill dock ha din ansökan senast den 30 september 2019.

Ansök via kontaktformuläret nedan där du väljer "Intresserad av arbetsplatsen Euro Accident" samt att ditt ärende gäller Jobbansökan. Du kan även ställa frågor om arbetsplatsen i samma formulär eller kontakta Christina Söderena, Gruppchef, på telefon 0470-788 060 eller via e-post christina.soderena@euroaccident.com

Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med. Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

Senast uppdaterad: 2019-08-30

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.