som vill utvecklas hos ett nytänkande försäkringsbolag
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

som vill utvecklas hos ett nytänkande försäkringsbolag

Display portlet menu
end portlet menu bar

Euro Accident söker en positiv rehabkoordinator
som vill utvecklas hos ett nytänkande försäkringsbolag

By Jeanette Bengtsson, last updated 23 aug. 2019

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom arbetslivsinriktad rehabilitering och varje dag vill göra ditt yttersta för att de som är försäkrade hos oss ska får en hållbar hälso- och arbetssituation över tid.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar med arbetslivsinriktad rehabilitering inom ramen för de försäkringar och hälsotjänster som våra försäkrade är knutna till och den rehabiliteringsprocess som vi har etablerat och arbetar efter. Du ingår i ett team med rehabkoordinatorer och psykologer som finns i Stockholm och i Växjö

Med telefonen som ditt främsta arbetsredskap bedömer du rehabiliteringsbehov, sätter mål, upprättar åtgärdsplaner samt bokar arbetslivsinriktade insatser. Du arbetar aktivt för att den arbetslivsinriktade processen hela tiden drivs framåt genom regelbundna uppföljningar med försäkrade, arbetsgivare och vårdgivare. När det finns behov av det medverkar du även i samarbetsmöten med försäkrad och övriga som är involverade.

Vi har ett proaktivt fokus och tar tillvara på den försäkrades förmågor i nära samspel med arbetsgivaren. I bästa fall kan en längre tids sjukfrånvaro helt undvikas. I annat fall gör vi allt vi kan för att möjliggöra en återgång till arbetsplatsen. Målet är alltid att komma fram till en lösning där den försäkrade får en hållbar hälso- och arbetssituation över tid.

I ditt arbete har du förutom rehabkoordinatorerna hjälp av våra egna psykologer, sjuksköterskor, skadereglerare och vårt rikstäckande nätverk av vårdgivare och expertis. Euro Accidents satsning på egna rehabkoordinatorer är relativt ny, vilket innebär att det för rätt person finns möjligheter att få vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen.

Dina kvalifikationer och egenskaper
Du är legitimerad sjuksköterska, legitimerad arbetsterapeut eller har annan likvärdig akademisk utbildning och får gärna ha en utbildning till rehabiliteringskoordinator på meritlistan.

Du har kunskap och erfarenhet inom arbetslivsinriktad rehabilitering, Försäkringskassans rehabiliteringskedja, regelverket kring sjukskrivning och arbetsåtergång och gärna också kunskap om livsstilsrelaterad hälsa.

Som person är du positiv och prestigelös. För att du ska trivas hos oss är du dessutom självgående, drivande, har ett strukturerat arbetssätt och vill utvecklas.

Du tycker liksom vi att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och vara friska medan de gör det. Du kan också identifiera dig med våra kärnvärden: omtanke, handlingskraft och nytänkande.

Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om din arbetsplats
Du är placerad på vårt kontor på Bäckgatan 16 i Växjö där du sitter tillsammans med tre psykologer. I tjänsten ingår en del resor, bland annat till Stockholm för regelbundna mötet med kollegorna på kontoret där.

Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan!
Urvalet sker löpande och vi tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 oktober 2019.

Ansök via kontaktformuläret längre ner på sidan eller här. Välj: Jag är: "Intresserad av arbetsplatsen Euro Accident" och att ditt ärende gäller Jobbansökan. Du kan även ställa frågor om arbetsplatsen via formuläret.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna-Lena Högström på anna-lena.hogstrom@euroaccident.com, tel. 08-562 91 639

Senast uppdaterad: 2019-08-23

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.