till nytänkande försäkringsbolag i Växjö
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

till nytänkande försäkringsbolag i Växjö

Display portlet menu
end portlet menu bar

Vi söker en psykolog
till nytänkande försäkringsbolag i Växjö

By Jeanette Bengtsson, last updated 14 aug. 2019

Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete med avgränsade insatser, är intresserad av korta insatser och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet? Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del en gemenskap med stor omtanke om varandra? Välkommen till Euro Accident!

Dina arbetsuppgifter
Vårt härliga team bestående av fem psykologer och tre rehab koordinatorer arbetar med att ge våra kunder rätt insatser inom den eller de försäkringar som de har i syfte att skapa en hållbar hälsa som består över tid.
Din roll som psykolog är att arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering, göra korta psykologbedömningar, ge rekommendationer och råd och vid behov slussa kunder vidare till bästa möjliga psykologiska behandling hos en vårdgivare i vårt nätverk eller till intern psykologisk behandling. I rollen ingår även att ge konsultativt stöd till och samverka med sjuksköterskorna på vårt Medicinska kundcenter, MKC. 

Euro Accident var första i försäkringsbranschen med att anställa egna interna psykologer. Just nu är vi inne i en spännande fas där den verksamheten fortsätter att utvecklas
Vi har nyligen börjat att ge psykologisk korttidsbehandling via telefon. Sedan 2018 erbjuder vi också våra kunder internetbaserad psykologisk behandling. Den interna behandlingen och arbetet med att ge arbetslivsinriktad rehabilitering är under uppbyggnad och du har möjlighet att bidra med den fortsatta utvecklingen tillsammans med oss.

Dina kvalifikationer
Du är legitimerad psykolog med flerårig erfarenhet ifrån ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete med avgränsade insatser.

Om din arbetsplats
Du är placerad på Euro Accidents kontor på Bäckgatan 16 i Växjö.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.
 
Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.
 
Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.
 
Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan senast den 16 september 2019. Vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ansökan via kontaktformuläret nedan där du väljer att du är Intresserad av arbetsplatsen Euro Accident och att ärendet gäller Jobbansökan.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Swelén, Gruppchef, på telefon 0470 783 810 eller via e-post marie.swelen@euroaccident.com.

Personuppgiftslagen
Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med.

Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

 

Senast uppdaterad: 2019-08-14

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.