Projektledare till vår produktorganisation
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

Projektledare till vår produktorganisation

Display portlet menu
end portlet menu bar

Ledig tjänst på Euro Accident
Projektledare till vår produktorganisation

By Jeanette Bengtsson, last updated 4 dec. 2019

Är du en driven projektledare som vill ha en nyckelroll i vår produktorganisation? Sök rollen som projektledare hos oss idag!

Din roll
Som projektledare är det din roll att planera, driva och slutföra de projekt som vår produktorganisation beslutar genomföra.

Du ansvarar för att intressenter inom alla avdelningar på företaget blir informerade och delaktiga i respektive projekt och att projekten ger önskat resultat.

Rollen är en nyckelroll där du samverkar med många roller inom bolaget. Du kommer att driva projekt i varierande omfattning och inom olika områden på företaget, vilket bidrar till omväxlande och inspirerande arbetsuppgifter.

Du kommer ingå i gruppen Projektsupport som är en del av vår produktorganisation. Gruppen består idag av tre medarbetare. Du rapporterar till Niclas Arvidsson som är gruppchef.

Dina kvalifikationer och egenskaper
Du har en utbildning från universitet eller högskola och minst 2 till 5 års erfarenhet av projektledning.

Vi ser att du är bra på att kartlägga processer och identifiera flaskhalsar. Därför är det en merit om du har erfarenhet av processkartläggning. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen eller finansbranschen och erfarenhet av kravställning mot IT-processer.

Som person är du driven, positiv, strukturerad, prestigelös och noggrann. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att arbeta självständigt.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv.

Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är vi certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor på Bäckgatan 16 i Växjö eller på vårt kontor på Svärdvägen 3 A i Danderyd, Stockholm.

Vill du bli en av oss?
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Arvidsson, gruppchef Projektsupport, Euro Accident, på telefon 073-522 56 15 eller via e-post niclas.arvidsson@euroaccident.com.

Välkommen med din ansökan senast den 6 januari 2020. Skicka in ansökan via kontaktformuläret nedan där du väljer att du är Intresserad av arbetsplatsen Euro Accident och att ärendet gäller Jobbansökan. Vi hanterar ansökningar löpande, vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Personuppgiftslagen
Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med.
Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

 

 

Senast uppdaterad: 2019-12-04

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.