Självgående Kundservicemedarbetare som får saker gjorda
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

Självgående Kundservicemedarbetare som får saker gjorda

Display portlet menu
end portlet menu bar

Ledig tjänst på Euro Accident:
Självgående Kundservicemedarbetare som får saker gjorda

By Jeanette Bengtsson, last updated 29 juli 2019

Euro Accident söker en Kundservicemedarbetare till kontoret i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Vår kundserviceorganisation består av de två tidigare avdelningarna Försäkringsservice och Mäklarsupport som gått samman och bildat en ny avdelning med cirka 30 medarbetare, tre teamledare och en chef fördelade på våra fem kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Som medarbetare i vår kundserviceorganisation kommer du att ha löpande kontakt med kunder, förmedlare, förmedlarassistenter och andra samarbetspartners.

Din huvuduppgift kommer vara att svara på inkommande telefonsamtal och e-post, ta fram rapporter och statistik, hantera fullmakter samt övriga administrativa uppgifter i våra försäkringssystem. Rollen innebär också att du arbetar nära våra försäljningschefer när det gäller administrativa uppgifter.

Personliga egenskaper och kunskaper
För att trivas och passa i rollen på kundservice hos oss krävs det att du är kundserviceorienterad, självgående, noggrann och gillar att använda dig av telefon och e-post som verktyg.

Som person är du positiv och prestigelös. Det är av stor vikt att du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att få saker gjorda.

Tidigare erfarenhet från försäkringbolag eller förmedlarbolag samt goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Du har även goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har IFU-diplom.

Om din arbetsplats
Du är placerad på Euro Accidents kontor på Svärdvägen 3 A vid Mörby Centrum i Danderyd.
 
Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.
 
Vi har också ett stort fokus på våra medarbetares hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna ha en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder ett omfattande förmånspaket med goda pensions- och försäkringsvillkor, friskvård och träning, sjukvårds- och rehabiliteringsförsäkring.
 
Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna utveckla oss som arbetsplats.
 
Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
 
Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan senast den 13 augusti. Skicka in ansökan via kontaktformuläret nedan där du väljer att du är Intresserad av arbetsplatsen Euro Accident och att ärendet gäller Jobbansökan.

Senast uppdaterad: 2019-07-29

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.