Affärsdriven Kundservicechef med naturlig pondus
 • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
 • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

Affärsdriven Kundservicechef med naturlig pondus

Display portlet menu
end portlet menu bar

Kundservicechef
Affärsdriven Kundservicechef med naturlig pondus

By Jeanette Bengtsson, last updated 26 juni 2019

Euro Accident söker nu en Kundservicechef som vill vara med på företagets framgångsresa med ansvar för att leda och utveckla en ny kundserviceorganisation. Du kommer in i en spännande fas där ditt huvudfokus blir att utveckla och etablera en ny kundserviceorganisation med förbättrade strukturer och förutsättningar, ökad delaktighet och engagemang samt en starkt kundorienterad kultur.

Dina arbetsuppgifter
Vår nya kundserviceorganisation består av de två tidigare avdelningarna Försäkringsservice och Mäklarsupport som går samman och bildar en ny avdelning med cirka 30 medarbetare och tre teamledare fördelade på våra fem kontorsorter Göteborg, Malmö, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Uppdraget innebär att ge bästa förutsättningar för våra försäkrade, kundföretag, försäkringsförmedlare och partners att få svar på sina frågor och utföra sina ärenden med enkelhet, tillgänglighet, engagemang och kompetens från vår sida.

Rollen innebär att:

 • Leda och utveckla den nya kundserviceorganisationen med ansvar för affär, medarbetare och resultat.
 • Skapa en affärsdriven kundserviceorganisation vad gäller organisation och struktur, bemanning och resursoptimering, kompetens och engagemang samt kommunikation och samverkan
 • Skapa ökade konkurrensfördelar genom förbättrad kundservicenivå, tillgänglighet och enkelhet gentemot marknaden
   

Dina kvalifikationer

 • Du har tidigare erfarenhet av liknande roller, och har antagligen lett en kundserviceavdelning inom bank eller försäkring med god framgång.
 • Du har erfarenhet av att leda och utveckla organisation och medarbetare, skapa fungerande strukturer och processer samt leda kultur, förändring och utveckling.
 • Du är en tydlig ledare med naturlig pondus som kan entusiasmera dina medarbetare och skapa rätt förutsättningar för en attraktiv och kundorienterad kultur.
 • Du är affärsdriven, resultatinriktad och en skicklig kommunikatör med förmåga till strategiskt tänkande.
   

Vad vi kan erbjuda dig
En stark gemenskap och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och gör sitt bästa hos oss varje dag.

Vi har också ett stort fokus på våra medarbetares hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna ha en sund balans mellan arbete och privatliv.

Vi erbjuder ett omfattande förmånspaket med goda pensions- och försäkringsvillkor, friskvård och träning, sjukvårds- och rehabiliteringsförsäkring.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna utveckla oss som arbetsplats.

Om din anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du är placerad på Euro Accidents kontor på Svärdvägen 3 A i Mörby.

Vill du bli en av oss?
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsfirman Harvey Nash. Kontakta gärna deras rekryteringskonsult Sara Gustavsson via e-post sara.gustavsson@harveynash.se om du har frågor om tjänsten. Intervjuerna startar i augusti.

Du är välkommen med din ansökan senast den 12 augusti 2019 via Harvey Nashs hemsida >>>.

Dina personuppgifter
Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med. Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

Senast uppdaterad: 2019-06-26