Ekonomiassistent
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson

Euro Accident söker en
Ekonomiassistent

By Jeanette Bengtsson, last updated 13 aug. 2019

Vi söker en positiv och serviceinriktad ekonomiassistent som blir en del av vårt team på redovisningsavdelningen i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på Euro Accident är du en del av ett team med fem kollegor. Ditt fokus är månadsbokslut, provisionshantering och fakturering m.m. På ditt bord hamnar frågor både från personer inom och utom företaget. Arbetet kan även innehålla andra uppgifter, då vi arbetar nära varandra på avdelningen och är en servicefunktion för hela företaget.

Kvalifikationer och egenskaper
För att trivas och passa i rollen som ekonomiassistent krävs det att du har en förmåga att se helheten och ett brinnande intresse för ekonomi och service. Som person är du positiv och prestigelös. Det är av stor vikt att du trivs med att ge god service och att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du har en kvalificerad ekonomiutbildning och har några års erfarenhet av ekonomiarbete. Det är också viktigt att du har god datavana från ekonomisystem, känner dig bekväm i Excel och har goda kunskaper i engelska.
 
Om din arbetsplats
Du kommer att vara placerad på Euro Accidents kontor på Bäckgatan 16 i Växjö.
Vi sitter i öppet kontorslandskap.
 
Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.
 
Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.
 
Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare och samarbetar här med företaget Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra våra insatser som arbetsgivare.
 
Din anställningsform
Heltid
 
Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan senast den 29 augusti 2019. Skicka in ansökan via kontaktformuläret nedan där du väljer att du är Intresserad av arbetsplatsen Euro Accident och att ärendet gäller Jobbansökan. Vi hanterar ansökningarna löpande och kan komma tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatum.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mirsad Hashani, redovisningschef, Euro Accident, på telefon 0702-01 75 14 eller via e-post mirsad.hashani@euroaccident.com.
 
Personuppgiftslagen
Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med.

Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

Senast uppdaterad: 2019-08-14

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.