till Euro Accident i Stockholm
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

till Euro Accident i Stockholm

Display portlet menu
end portlet menu bar

Senior drifttekniker sökes
till Euro Accident i Stockholm

By Jeanette Bengtsson, last updated 11 mars 2019

Euro Accident Livförsäkring AB söker en senior drifttekniker till vårt kontor i Danderyd, Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker ingår du i vårt team som ansvarar för att säkerställa IT-infrastrukturen på företaget. Vi hanterar både drift och större delen av applikationsförvaltningen med en egen IT-avdelning i egna lokaler i Mörby Centrum.

Du arbetar med det mesta som rör infrastruktur med fokus på att hantera servrar och nätverk. Din dag kan handla om att konfigurera och installera nya servrar till felsökning. Du kan bli delaktig i allt från förstudier till tekniska uppgraderingar och implementationer.

IT är ett prioriterat område för oss på Euro Accident och vi arbetar oftast med den senaste tekniken från Microsoft. Arbetet sker mestadels i teamform och tillsammans med kunniga medarbetare bidrar du till ständig förbättring av företagets IT-miljö.

Vi söker en erfaren drifttekniker som vill fortsätta utvecklas inom området. Vi ser att du är senior i din roll med teknisk bredd och med fokus på servrar och nätverk.

Du har erfarenhet av och god kunskap om:

  • Felsökning/installation/konfiguration av Windows server
  • Windows Failover Cluster
  • Storage Spacec Direct (S2D)
  • Switchar VLAN
  • Hyper-v

 

Det är meriterande om du har kunskap om:

  • Microsoft ADCS
  • Data Protection Manager (DPM)

 

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift. Du har en god förmåga att sätta dig in i vår IT-miljö och tycker det är spännande att lära känna vår verksamhet.

Som person är du ödmjuk och gillar att hjälpa till där det behövs. Du har ett tryggt tillvägagångssätt och lyssnar in och analyserar problemställningen innan du sätter igång med uppgiften. Du har god förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du gillar att arbeta i team.

 
Om din arbetsplats
Din arbetsplats är på Euro Accidents kontor på Svärdvägen 3 A i Mörby Centrum i Danderyd.
 
Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.
 
Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.
 
Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare och samarbetar här med företaget Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra våra insatser som arbetsgivare.
 
Din anställningsform
Heltid/Tillsvidare
 
Vill du bli en av oss?
I denna rekrytering samarbetar vi med BoxHill, ansök via deras hemsida »

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Grevillius, ansvarig rekryterare, på telefon 072-727 62 94 eller maria.grevillius@bhill.se
 
Om Euro Accident
Med vision om att skapa en trygg och frisk värld genom hållbara medarbetare tillhandahåller Euro Accident försäkringar plus hälsa via förmedlare och partners.
 
Euro Accident är ett företag i stark tillväxt med över 1 miljard kronor i premieomsättning och över 200 anställda på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik. Sedan 2013 är Euro Accident en del av National General Holdings Corp. (NGHC). NGHC är ett publikt amerikanskt bolag. Aktien handlas på NASDAQ.
 
Personuppgiftslagen
Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med.
Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

Senast uppdaterad: 2019-03-12