Att jobba hos oss
  • uid=jeaben2,cn=users,o=euroaccident.com
  • Jeanette Bengtsson

Euro Accident som arbetsgivare
Att jobba hos oss

By Jeanette Bengtsson, last updated 24 maj 2016

Euro Accident har som mål att bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Vi är idag en framgångsrik aktör inom området försäkring plus hälsa.

Att vara en bra arbetsgivare handlar om att tillhandahålla möjligheter för våra medarbetare att utvecklas genom bra ledarskap, där förväntningar står i relation till kompetens. För oss är det dessutom viktigt att vår arbetsplats är trygg och frisk.

Vi samarbetar med Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra våra insatser som arbetsgivare. Sedan december 2016 är vi certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work.

Vi sysselsätter över 200 personer på kontor i Växjö, Stockholm, Malmö, Göteborg och Örnsköldsvik. Vi jobbar med försäkring plus hälsa och månar om oss själva lika mycket som våra kunder.

Vi erbjuder ett omfattande trygghetspaket, möjlighet till träning på arbetstid och 37,5 timmars arbetsvecka. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi uppmuntrar våra medarbetare att göra hälsosamma val i vardagen för det ger oss det finaste vi kan ha, hållbara medarbetare.

   

Många olika arbetsuppgifter
Förutom de vanliga arbetsuppgifterna som förekommer på ett försäkringsbolag så har vi ett eget Medicinsk Kundcenter bemannat med legitimerade sjuksköterskor som bokar vård och ger sjukvårdsrådgivning. All försäljning av våra produkter och tjänster går via försäkringsförmedlare och andra samarbetspartners.

Vill du veta mer eller jobba hos oss?
Se om vi har några lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till oss via formuläret på sidan Kontakta oss ».

Personuppgiftslagen
Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med. Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

 

 

Senast uppdaterad: 2018-05-31