Euro Accident behåller förstaplatserna hos förmedlarna
  • Utmärkelse
  • uid=jeaben2,cn=users,o=euroaccident.com
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

Euro Accident behåller förstaplatserna hos förmedlarna

Display portlet menu
end portlet menu bar

Euro Accident behåller förstaplatserna hos förmedlarna

By Jeanette Bengtsson on 2 okt. 2017

För andra året i rad vinner Euro Accident utmärkelsen "Förmedlarnas val" i CMA Researchs årliga förmedlarundersökning 2017 som publiceras idag. Euro Accident behåller också förstaplatserna som det bolag som flest förmedlare anser har ett attraktivt riskerbjudande, ett attraktivt privatvårdserbjudande och ett attraktivt gruppförsäkringserbjudande.

– Det är väldigt inspirerande för oss att få den här utmärkelsen i år igen. Vi har arbetat långsiktigt för att bli förmedlarnas första val och det här är en viktig bekräftelse på att det arbete som mina medarbetare gör varje dag uppskattas av förmedlarna och deras kunder, säger Thomas Petersson, vd för Euro Accident.

CMA Research genomför varje år en undersökning bland ett urval av slumpmässigt utvalda försäkringsförmedlare över hela Sverige för att fråga hur de uppfattar försäkringsbolagen och deras produkter.

I årets undersökning uppger drygt nio av tio förmedlare, 91 procent, att de som helhet är nöjda med Euro Accident. Resultatet ökar något jämfört med året innan och innebär att Euro Accident vinner CMA Researchs utmärkelse "Förmedlarnas val" för andra året i rad.

Euro Accident behåller dessutom förstaplatserna som det bolag som flest förmedlare anser har ett attraktivt riskerbjudande, ett attraktivt privatvårdserbjudande och ett attraktivt gruppförsäkringserbjudande.

Läs pressmeddelande om CMA 2017

 

Senast uppdaterad: 2017-10-03

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.